За нашата компанија


Принт Пресс е графичко студио кое ви нуди печатење на секаков вид рекламен материјал

 


  • Печатење на текстил
  • Дигитално печатење
  • Офсет печатење
  • Брендирање на излози и возила
  • Промотивни материјали: пенкала, запалки, привезоци, календари
  • Графичка припрема
  • Фотокопирање

logonew_jpg_opt1

Нашите услуги


icon_vizit-karta_purple_opt1

Визит карти

icon_memorandum_purple_opt1

Меморандуми


icon_sertifikat2_purple_opt1

Сертификати/Дипломи

icon_fotografija_purple_opt1

Фотографии


icon_flaer_purple_opt1

Флаери

icon_poster_purple_opt1

Постери


Ова се само дел од услугите